Išči
glass

STEKLO

Steklo je danes eden dominantnejših gradbenih materialov, ki kreira največje dosežke sodobne arhitekture. Poleg visoke estetske vrednosti ustreza številnim pomembnim funkcionalnim zahtevam: zaščiti pred mrazom, vročino, hrupom itd. Pretežni del teh zahtev predstavljajo različne zaščitne funkcije, ki jih zagotovijo samo sodobna izolacijska stekla in varnostna stekla.
projects

PROJEKTI

Aluminij je presenetljiv material, ki svetu sedanjosti in prihodnosti daje povsem nove razsežnosti in ga odeva v sanjavo drznost ter učinkovito enostavnost. Predvsem v prijaznem sožitju s steklom omogoča izvedbe pročelij, ki navdušujejo z videzom, trajnostjo in funkcionalnostjo.
shower

TUŠ KABINE

Tuš kabina ni samo prostor sprostitve, temveč s svojo obliko in izgledom soustvarja zgodbo bivalnega okolja. Steklene tuš kabine Reflex odlikujejo vrhunski materiali in sodoben design, ki prisegajo na enostavnost, eleganco in funkcionalnost. Vse za popoln užitek v izbranih trenutkih dneva.
service

SERVIS

Učinkovita pomoč strankam je ključni dejavnik njihovega zadovoljstva in našega uspešnega delovanja. Hiter, zanesljiv in kakovosten servis je ena najpomembnejših storitev, zato smo vam vedno na voljo. Obrnite se na nas za vse storitve povezane s steklom.