O nas - Reflex
Previous
Next
Show menu

O nas

REFLEX d.o.o. je inovativno slovensko podjetje za oplemenitenje in predelavo ploščatega stekla, ki že skoraj štiri desetletja razvija in izpopolnjuje ponudbo svojih izdelkov in storitev. S široko izbiro izolacijskih, kaljenih ter lepljenih stekel lahko uresničimo domala vsako zamisel, ki obogati bivanjske in delovne prostore z novimi vidiki svetlobe. Številne občudovanja vredne stavbe dokazujejo našo usmerjenost v vrhunsko in celovito izvedbo steklenih fasad ter drugih arhitekturno zahtevnih projektov.

Z odprtjem nove poslovne enote v Poljčanah smo razširili našo dejavnost tudi na izdelavo proizvodov iz aluminija. Aluminij je presenetljiv material, ki svetu sedanjosti in prihodnosti daje povsem nove razsežnosti. V prijaznem sožitju s steklom, jeklom in drugimi vrhunskimi materiali omogoča izvedbo pročelij, ki navdušujejo z videzom, trajnostjo in funkcionalnostjo.

Z združitvijo znanja in izkušenj, ki izhajajo iz dela s steklom in z aluminijastimi profili, pa sta se v tej enoti razvili še dve vzporedni dejavnosti: proizvodnja tuš kabin in proizvodnja hladilniških vrat.

Razvojna naravnanost, inovativnost, izkušenost, odgovorno ravnanje z energijo in okoljem so vrednote vsakega od skoraj 300 strokovnjakov, mojstrov in delavcev podjetja REFLEX.