Hladilniška vrata

Najmlajša skupina izdelkov v Reflexovi proizvodnji paleti so elementi za zapiranje različnih hladilnih aparatov.

Razvojna služba v Reflexu je sposobna razviti in realizirati projekte vseh težavnostnih nivojev. Pri tem se trudimo, da upoštevamo želje kupcev pred, med in po prodaji storitve. Razumljivo največjo pozornost namenimo reševanju tistih problemov, ki so značilni za določeno vrsto hladilne naprave oziroma tistih, ki izhajajo iz področja njene uporabe.

Proizvodna linija za izdelavo teh elementov je zelo fleksibilna. Zato se zlahka prilagodi in enako kakovostno realizira serijska naročila za velike odjemalce, kot tudi majhna naročila za individualnega kupca. Da imajo proizvodi dogovorjeno oziroma zahtevano kakovost, skrbi skupaj s tehnično službo predvsem služba kontrole kakovosti.

Hladilniška vrata so izdelana iz aluminijastih profilov, ki lahko imajo z različnimi postopki obdelane površine. Profili so ali eloksirani ali pa barvani s poljubno barvo iz RAL-ove barvne lestvice.

Elementi so zastekljeni, odvisno od delovne temperature hladilnega aparata, s standardnim ali pa s toplotno zaščitnim izolacijskim steklom. Zunanje steklo v izolacijskem steklu je lahko potiskano prozorno ali v masi obarvano, obe stekli pa sta običajno toplotno utrjeni (kaljeni).